OM OS

Om Malgré Tout
Malgré Tout er navnet på Danmarks nyeste digitale medie for ryttere og mennesker med hestesport som passion og levevej. Vort medie er en kombination af website, ugentlige nyhedsbreve samt det gratis online livstilsmagasin. Derudover kan man følge os på Facebook og Instagram. På malgretout.dk bliver du hurtig og nemt opdateret med nyheder, får inspiration til livet med hest samt informeret om produktnyheder. I vort online-magasin kan man blandt andet nyde livsstilsartikler, spændende portrætter, stærke reportager samt få tips og blive klogere på tidens trends. Nyhedsbrevet ajourfører dig hver uge om emner, der er værdiskabende for dig. Ambitionen er at skrive om hesteverdenen og hele livsstilen omkring det at have hest til både passionerede hestemennesker og ikke hestekyndige.

Navnet Malgré Tout
Malgré Tout, der frit oversat fra fransk betyder ’på trods af alt’, var navnet på den hvide hest, Kong Christian den 10. red på over grænsen mellem Kolding og Christiansfeld i forbindelse med Genforeningen den 10. juli 1920. Hesten er omspundet af mange myter forårsaget af en spådom fra den synske kvinde, jomfru Fanny, der i et syn havde set en konge komme ridende ind i lands- delen på en hvid hest, når Sønderjylland ikke længere var tysk. På trods af alt er et tilbagevendende tema i Malgré Tout.

Gratis magasin uden binding og abonnement
Malgré Touts digitale livsstilsmagasin udkommer seks gange årligt og kan læses GRATIS på din computer, din tabet eller din smartphone. Det kan læses 24/7, 365 dage om året, og så er det uden abonnement eller login. Flere gange årligt laver vi desuden ekstra udgivelser i forbindelse med større arrangementer. Vor mission er at gøre Malgré Tout så interessant, at vi også når ud til de mennesker, der endnu ikke har fået øjnene op for det inspirerende liv med hest.

Os bag Malgré Tout
Malgré Tout består af et team med en fælles passion for livet med heste og ridesport. Sammen har vi en solid erfaring med kommunikation, design, online-marketing, afvikling af events og salg. Vi ønsker at øge det generelle kendskab til og interessen for hestesporten. Malgré Tout er uafhængig af forbund, hesteracer og ridediscipliner.