App

Vores gave til dig! Vi har udviklet en app, der samler din nye måde at læse nyheder på. Vores App samler vores nyeste magasiner, website, instagram, facebook og konkurrencer på én platform. Hold dig opdateret på de nyeste trends, tips og hestenyheder. Vi sørger for at du let kan læse vores artikler i magasin, og kan lave en samling af de artikler du holder mest af.

I app menuen finder du “Magasiner”. Her er de nyeste magasiner samlet. Download dem til din app, og naviger let rundt. Tip: Vil du let læse en artikel uden at skulle bladre? Klik på første tekste kolonne i en artikel og teksten popper op i et nyt vindue. Har du svært ved at læse, kan du få læst artiklen op eller ændre skriftstørrelsen. Tip 2: Er der en artikel du finder særligt god, kan du i lave en bogmærke ved at klikke på bogmærke ikonet på den givne side.For at kunne se dine gemte bogmærker, klikker du blot på menupunktet “Bookmarks”.

Skal du lige se de seneste nyheder? Klik blot på “Website” og du ryger direkte ind på www.malgretout.dk

Vil du gerne holdes opdateret på de seneste konkurrencer? Så husk at tillade push beskeder og hold øje med dette menupunkt.

Er du glad for de sociale medier, har vi lavet en genvej til dig. Vi har samlet alle vores medier ét sted.

Download vores App I App Store her

 

Download vores App i Google Play Store her