Annoncering

ANNONCERING
Vi tror på, at vores medie skal være gratis. Det er en af de grundlæggende ideer bag Malgré Tout-konceptet, derfor er vi også rigtig glade for den stigende opbakning fra vore annoncører, der er med til at gøre det muligt at levere et kvalitetsmedie helt kvit og frit til vore læsere og brugere.

Vi har været i gang i to år og har i den periode opbygget vort digitale medie, så vi rammer en meget attraktiv målgruppe. En målgruppe der primært er fællesskabsorienterede kvinder med en gennemsnitsalder på 38 år. De er meget passionerede omkring deres aktive liv med heste og ridesport. Det er en købedygtig målgruppe, som er engagerede i vores redaktionelle indhold, hvor vi over tid har formået at bibeholde deres interesse og skabe et onlineunivers, de føler sig godt tilpas i.

Vi kan eksponere dine digitale budskaber over for en veldefineret og købestærk målgruppe. En målgruppe på over 45.000 personer, der hver måned bruger vore digitale platforme – helt gratis.

Vi har udarbejdet flere nye tiltag inden for content marketing. Dette gør det nu muligt at kombinere det skrevne ord med webbannere og digitale interaktive annoncer. Det betyder, at vi kan bruge vore online kommunikationskanaler meget mere effektivt, og man vil som annoncør opleve større effekt af sine budskaber.

Vi vil rigtig gerne fortælle mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde jer, hvis I har lyst. I kan altid kontakte os direkte for en uforpligtende dialog.

Se vores MEDIEKIT 2017 >> KLIK HER


Os bag Malgré Tout
Malgré Tout består af et team med en fælles passion for livet med heste og ridesport. Sammen har vi en solid erfaring med kommunikation, design, online-marketing, afvikling af events og salg. Vi ønsker at øge det generelle kendskab til og interessen for hestesporten. Malgré Tout er uafhængig af forbund, hesteracer og ridediscipliner.

Har du spørgsmål, eller lyst til at høre mere, må du endelige tage kontakt til os.

Troels Højvig
Adm. Direktør
th@malgretout.dk
Tlf.: +45 2383 2123