Julestemning i stalden: 3 simple tips

Vi nærmer os december og det er for mange en travl og stressende tid. Der skal købes gaver, bages og kreeres julepynt, for julen er bare bedst, når det hele er ordnet på den halve tid. Men der er ingen grund til at stresse, for sætter du forventningerne en smule ned og tager tingene helt i dit eget tempo, bliver det med garanti en meget hyggeligere måned. Vi giver dig inspiration til, hvordan du kan gøre december til årets hyggeligste og varmeste måned, selvom det er koldt og mørkt udenfor.

Læs også: Derfor får du hjemmelavede julegaver

Pynt stalden

Jul betyder hygge. Og hesten skal selvfølgelig også mærke at det er jul. Derfor er december den oplagte mulighed for at slippe dit hyggegen løs og pynte stalden op. Der skal i virkeligheden ikke særlig meget til, før din stald emmer af jul. Her er x eksempler på, hvordan det kan gøres:

https://www.instagram.com/p/Bcame6uj9gH/?utm_source=ig_web_copy_link
Pynt med gran over boksen ser festligt og dekorativt ud. Du kan sagtens selv lave en granguirlande med noget friskt gran og ståltråd, eller du kan vælge den nemme løsning og købe en i plastik, som kan genbruges år for år.
https://www.instagram.com/p/BrbGTqFhTrL/?utm_source=ig_web_copy_link
En anden sjov ide er, at lave en hest ud af gran ligesom her. Den er et sjovt alternativ til den klassiske julebuk, som normalt laves i halm.

Nissifcér din hest

Markedet bugner af sjove ting, du kan pynte din hest med. Hvad med en række bjælder eller en nissehue? Så er du sikker på, at alle du møder både kan høre og se, at du er i julestemning.

https://www.instagram.com/p/BcXy6EtH1UY/?utm_source=ig_web_copy_link

Glædelig jul den 24. december

Læs også: Hjemmelavet juleguf til hesten

Artiklen er oprindeligt bragt i december 2019

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce