En hestetransporter behøver ikke være dyrere end en trailer

Annoncørbetalt artikel
Skydsbjerg Horsetrrucks logo

Drømmer du om en lækker hestetransporer til din hest? Så er der flere måder, du kan få fat i en på. Særligt er det blevet populært at lease, da ikke alle virksomheder råder over en halv million eller mere og måske ikke er helt sikker på, om en hestetransporter er vejen frem. Derfor kan leasing være en oplagt mulighed, men der er flere ting at holde øje med, så du er sikker på, at du ikke indgår en aftale, du i sidste ende ikke er tilfreds med. Vi giver dig derfor her en lille mini-leasing guide.

Sørg for at pris og kvalitet hænger sammen

Det kan være meget nærliggende at se efter en billig trailer i den tro, at så bliver leasingydelsen også markant billigere. Det kan du dog ikke altid være sikker på. For beslutter du at satse på en ældre model, så skal du også vide, at du i sidste ende, når du skal købe eller sælge traileren, at den så er faldet mere i værdi. Du risikerer derfor selv at stå tilbage med et produkt, du får svært ved at sælge videre til en ønsket værdi. Samtidig er du måske også blevet fristet af en lav månedlig betaling, men vær opmærksom på at den pris du betaler hver måned også harmonerer med det traileren løbende mister i værdi. Hvis ikke der er balance mellem forbrug og afskrivning, så ender du som lejer måske med en ordentlig ekstraregning.

Peter Kil Rasmussen, der ejer og driver Skydsbjerg Horsetrucks, fortæller om den sikkerhed, der er lagt vægt på i bilerne i forhold til hestene. Video: Malgré Tout

Pas op gebyrerne

Ved leasingaftaler er der ofte et opstartsgebyr, for overhovedet at komme i gang med at lease. Disse gebyrer kan varierer meget, og kan i sidste ende betyde, at det samlede beløb, du slutter med at betale for din trailer er meget højere, end du havde forventet. Derfor er rådet fra Michael Skjellerup kundechef hos Nordfyns Finans samt samarbejdspartner med Skydsbjerg Horsetruck, at du som lejer, altid sørger for at læse din leasingaftale grundigt igennem, inden du underskriver.

Graf Nordfyns Finans
Her kan du se, hvordan en leasingaftale med henholdsvis høj og lav månedlig ydelse ser ud. Illustration: Nordfyns Finans.

Læg en forudbetaling – så går det hele lidt nemmere

Ved mange leasingaftaler forventes det, at man lægger en forudbetaling på det ønskede produkt, inden aftalen indgås. Det er en rigtig god idé at sikre sig, at du som lejer har en forudbetaling klar og den gængse anbefaling er, at du lægger omkring 20 procent af produktets værdi. En forholdsvis høj forudbetaling gør desuden i sidste ende, at din trailer skal afvikles med lavere ydelser per måned.

Annoncørbetalt: Vil du gerne læse endnu mere om de flotte hestetransportere, så gå ikke glip af artiklen Hvordan ville du designe din egen hestetransporter?

Det billige produkt er ikke nødvendigvis billigt i leasing-verdenen

Det kan være fristende at skrive under på den leasingaftale med den laveste ydelse. Du skal dog være opmærksom på, at du som leaser hæfter for den indkalkulerede restværdi, og det er derfor vigtigt, at værdien altid er til stede når leasingkontrakten udløber især ved leasing af brugt udstyr. Har du derimod bestemt dig for at lease en ny model, kan det godt være, at du betaler lidt mere om måneden, men til gengæld kan du være ret sikker på, at udstyret kan sælges fornuftigt med den rette finansieringsplan.

En leasingaftale på et godt og solidt produkt er i sidste ende ofte nemmere at sælge. Foto: Skydsbjerg Horsetrucks

Skydsbjerg Horsetrucks og Nordfyns Finans er klar til at hjælpe dig

For at sikre, at du får en aftale, der passer lige præcis til dine behov, er det vigtig med korrekt rådgivning. Skydsbjerg Horsetrucks vil meget gerne hjælpe med at finde det perfekte produkt til dig og din hest. Hos virksomheden er der derfor også kun mulighed for at lease lækre og holdbare køretøjer, hvor kvaliteten er i top. For at få den bedste aftale anbefales det, at man som lejer tager fat på fagfolk, der kan vejlede om de forskellige muligheder. Her kommer Nordfyns Finans ind i billedet, som i samarbejde med Skydsbjerg Horsetrucks vejleder kunder i at få en god leasingaftale.

Vejledningen betyder blandt andet, at du kan være sikker på:

  • En personlig vurdering ud fra det ønskede produkt og din egen økonomi.
  • At den afskrivning, du har på produktet, passer med produktets værdi – det gør det nemmere for dig at sælge igen til en realistisk pris.
  • At du får en ærlig vurdering og rådgivning og at denne tager udgangspunkt i netop dine behov.

Har du brug for råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte Skydsbjerg Horsetrucks samarbejdspartner Nordfyns Finans, der står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Det skal du i øvrigt overveje, før du skriver under på leasingaftalen

  • Har du planer om at sælge traileren, når din kontrakt ender?
  • Hvad kan din månedlige leasingydelse være?
  • Hvilke behov har du i forhold til en hestetransporter (høj kvalitet, billig i drift, let at sælge, billigt produkt etc.)
  • Hvor meget er startgebyret på?
  • Hvad ender du reelt med at skulle betale for din hestetransporter, når kontrakten afsluttes.

Annoncørbetalt: Har du behov for gode råd til, hvordan din hest får den bedste tur, så læs mere i artiklen Eksperter: Sådan bliver hesten tryg ved transport.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce