3 steder, du kan tage på ferie med din hest

Annoncørbetalt indhold.

De fleste af os har efterhånden vænnet os til tanken om, at ferien i år skal holdes på danske breddegrader. Det giver en oplagt mulighed til at tage hesten med på ferie, synes vi. Her er tre helt fantastiske muligheder for rideferie, som du bør se.

Camp Møns Klint – hele året rundt

Hele året er det muligt at opleve den smukke og mangfoldige natur, der findes på Østmøn, på hesteryg. Det er fantastisk, hvor hypnotiserende en hestens ører kan være, når de roligt men sikkert rokker sig fra side til side foran dig. Uanset årstiden er ridning en uforglemmelig aktivitet på din ferie. For jer der gerne vil have jeres egne heste med har Camp Møns Klint flere af sommer/landhuse, hvor der er folde og bokse og de har fine folde på campingpladsen.

Kom helt tæt på Møns Klint, som byder på smukke landskaber og fantastiske udsigter året rundt. Foto: Ole Eskling.

Hvert år besøger hundreder af gæster Camp Møns Klint med deres egne heste og får dermed helt unikke ferieminder, de kan tage med sig hjem. Foruden de kilometervise gode ruter egnede til ridning i området, afholdes der årligt jagter rundt i det historiske naturlandskab. Jagterne har sin begyndelse ved Klintholm Gods, præcis som man gjorde det for hundrede år siden; rytterne følger stadig en flok af hunde, men forskellen er nu, at de ikke jager vildt men i stedet følger et duftspor.

Book sensommer eller efterår på Camp Møns Klints hjemmeside

Love2ride Academy

Drømmer du om at forbedre din og dins hests springteknik? Eller har i brug for det sidste mentale overskud til stævner? Så er det Love2ride Academy, du skal besøge denne sommer. Love2Ride Academy er den ultimative camp med både mentaltræning, yoga, springning, dressur og meget meget mere.

Målgruppen er 12-15 år og campen består af fire dages undervisning, hvor man lærer de værktøjer, der skal til for at blive endnu bedre på konkurrencebanerne.

Her ses Millie Jahmiilla Dennoires til Falsterbo Horseshow. Millie har mange års erfaring som springrytter på internationalt niveau. Foto: Millie Jahmiilla Dennoires.

Det intensive program er tilrettelagt af springrytter og underviser Millie Jahmiilla Dennoires, som også er fast underviser på sommer-campen. Millie har mange års erfaring som springrytter på internationalt niveau og med undervisning af specielt børn og unge med drømme om pony/hestelivet og ikke mindst, stævnelivet. 

Hertil er gæsteunderviser og fast mentaltræner på Summer Campen den internationalt anerkendte ryttermentaltræner Rasmus Bagger. Endeligt krydres Campen med en hemmelig gæst…

Læs mere på Love2ride Academy’s Facebookside her

Rideferie langs Østersøen

Forkæl dig og hesten og rid masser af kilometer i skovene langs Østersøen på Sydsjælland. FerieRytter har sammensat et uforglemmeligt ferieophold til dig og din hest på de frodige Sydhavsøer Lolland og Falster. Deres All inclusive-pakker inkluderer daglige ridt i smuk natur, lækre overnatningsforhold og hø-hotel til din hest – så du og hesten bare kan nyde ferien.

Ferierytters all inclusive-pakke består af to overnatninger og tre ridedage. Du overnatter på B&B i Bellingegårds hyggelige hovedbygning tæt ved Østersøen, hvor man altid er velkommen i ridetøj.

Stierne fører jer langs Østersøens smukke landskab. Foto: Ferierytter.dk

Du sover i dobbeltværelse og prisen inkluderer morgenbuffet og frokostpakke, som du smører ved morgenbordet. Aftensmaden skal du ikke tænke på, så du kan nyde de lange rideture i skovene. Hesten overnatter på separat græs- eller jordfold, og der kan købes adgang til boks, hvis behovet opstår.

Herregården huser også Bellingegaard Sportsrideklub, som byder på fine faciliteter i form af udendørs ridebane og ridehus med internationale mål.Fra Bellingegård rider du ind i Corselitzeskoven, som byder på over 60 kilometers rideruter i skov, åbent land og med adgang til Østersøen.

Læs mere om Ferierytters All Inclusive-pakke her

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce