Sanne Svendsen: Fra MA til GP på 1 år

Magasinartikel

Har du nogensinde spekuleret hvordan man bliver international dressurstjerne? Skal du ride heste i millionklassen til dagligt og have adgang til de mest moderne faciliteter? Ikke nødvendigvis. Det er Sanne Svendsen nemlig et rigtig godt eksempel på. Og det er derfor, vi er vilde med hende. Hun er nemlig beviset på, at man sagtens kan nå toppen på sin egen hest, uden at have milioner med i baglommen og et stort team i ryggen. Sanne har nemlig gjort alt selv fra bunden og insisterer stadig på at gøre alting selv.

Sanne er en inspiration for os. Fordi hun er ydmyg og fordi, at kærligheden til hendes lille rødbrune hoppe Hanna Montana W skinner så klart igennem, når man taler med hende. Vi mødte hende i efteråret 2019, da hun var til World Cup stævne i Herning, og fik lov til at komme med ned i staldene for at møde hende og Hannah.

Her får du fortællingen om den fine ekvipages ydmyge rejse fra de små stævner i den lokale rideklub til de internationale klasser i de store arenaer. Det er en fortælling, der på ingen måde handler om en toprytters store ambitioner, men om en fritidsrytter, der bare gerne ville blive bedre til sin dressur – og som i dén grad blev det. 

Bliv inspireret til at sætte nye mål og tillad dig selv at drømme stort.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce