10 ting, du ikke vidste om Bohemian

OL i Tokyo 2020 er over os, og mange hestemennesker har fulgt med, når blandt andre Cathrine Dufour og Bohemian har været på banen med deres smukke dressur. Men hvor godt kender du egentlig den flotte, dygtige hest? Vi har tidligere talt med nogle, der kender ham allerbedst: hans ejer, familien Zinglersen.

Læs også: Se billeder: Følg de danske OL-stjerners dage i Tokyo

Annonce
Cathrine Dufour og Bohemian
Bohemian og Cathrine Dufour har noget helt særlig sammen, forklarer Bohemians ejer, Louise Zinglersen. Foto: Familien Zinglersen (privat).

10 facts om Bohemian

  1. Bohemian er født d. 22. april 2010 og er dermed kun 11 år.
  2. Han ejes af familien Zinglersen, er hele familiens øjesten og elsker børn. Faktisk har Cathrine førhen konkurreret mod Louise ved DM tilbage i 2012, og hun kender familien rigtig godt.
  3. Hans kælenavn er “Bo”, men han bliver også kaldt “Bosen” og “Bobs”. Faktisk hedder han bare Bohemian og ikke mere end det.
  4. Han er af racen Westfaler – en tysk varmblodsrace, der ligesom Hannoveraneren er at finde i mange danske varmblodsheste. Derfor er han også avlet og født i Tyskland.
  5. Han er en stor dreng på 177 cm. Det gør ham hele 9 cm højere end sin “storebror” Cassidy, som er 168 cm.
  6. Bohemians forældre hedder hverken Queen, Freddie eller Mercury – selvom det kunne være lidt sjovt. Hans mor hedder derimod Sunshine, og hans far er den tyske grand prix-hingst Bordeaux.
  7. Han er en rigtig livsnyder. “På fold kan det kun gå for langsomt med at spæne en tur rundt, inden han finder det perfekte sted at rulle sig og derefter græsse”, fortæller Louise.
  8. Han er ikke fan af dækkener, understreger Louise lunefuldt: “Han kan helt selv finde ud af at tage sit dækken pænt af og har det bedst med at være nøgen.”
  9. Han er en rigtig “søhest”. Louise fortæller nemlig, at han “elsker at få et bad og kigger altid ihærdigt efter vandslangen, så han kan drikke fra den.”
  10. Han er meget morsyg – efter Cathrine. Louise påpeger, at han “altid kigger efter hende, når hun er i nærheden, og han søger meget hendes opmærksomhed, som han også får meget af.” Cathrine og Bohemian har altså et helt særligt bånd. “Dér har vi andre svært ved at være med”, griner Louise.
Bohemian er elsket af hele familien. Han elsker også dem – især børnene. Foto: Familien Zinglersen (privat).
Cathrine Dufour får et stort kram af Louise Zinglersen efter et ridt på Bohemian. Foto: Sanne Svendsen Photography.

Denne artikel er oprindeligt bragt i juni 2019 og er efterfølgende blevet revideret og opdateret.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce