Få en springbane som til World Cup

Drømmer du også om at prøve en springbane som bruges til World Cup? Med Forhindringsklubbens banemateriel får du mulighed for at lave de fedeste springbaner i bedste kvalitet ganske grati og ja, du læste rigtigt, det er gratis! 

Forhindringsklubben
Forhindringsklubben er O.M. Spring & Søns geniale udlåningskoncept, der tilbyder gratis udlån af klubmedlemmernes sponsorspring i forbindelse med stævner. Forhindringsklubbens medlemmer har nemlig sørget for, at det gøre muligt at udlåne sponsorspring i bedste kvalitet til alt fra mindre klubstævner til de store stævnearrangementer. Det eneste du skal sørge for, er at dække udgifter til fragt, læsning og rengøring. 

Pift din bane op med kvalitetsspring
Med mere end 30 medlemmer i Forhindringsklubben er der rig mulighed for at finde lige præcis de spring, du står og mangler til dit næste stævne. Sponsorspringene er med reklame fra de forskellige medlemmer af Forhindringsklubben og det er kun disse spring, der indgår i det gratis udlån. Med bare 2-3 fede spring kan du hurtigt pifte hele banen op! 

Design den perfekte springbane med Forhindringsklubbens sponsorspring
Forhindringsklubben har alt, hvad du skal bruge til at designe den perfekte springbane. Du kan låne alt fra 1 til over 30 forskellige sponsorspring. Der er både til indendørs og udendørs brug, og springene kommer i forskellige størrelser, så både ponyer og heste kan være med. Du kan vælge mellem alle typer fyld, støtter samt både lodrette, oxere samt 2- og 3- kombinationer. 

Se de mange forskellige typer spring til gratis udlån fra Forhindringsklubben her. 

O.M. Spring & Søn hjælper dig med at få et gennemført stævne
Udover at du har mulighed for at låne Forhindringsklubbens kvalitetsspring kvit og frit, kan du også leje yderligere udstyr af O.M. Spring & Søn og på den måde få en komplet stævnebane af allerhøjeste kvalitet. Du kan f.eks. altid leje tilbehør til dressur- og longebaner, hvis der er brug for det. Er du i tvivl, så kontakt O.M. Spring & Søn på telefon: (+45) 75 56 52 75 og få professionel rådgivning, så du kan lave et stævne i verdensklasse.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce