Den intuitive hesteejer

Blog af Mathilde Denning, indehaver af Dyrenes Univers

Når jeg hjælper andre igennem telepatiske kommunikationer med deres heste, siger de altid på et eller andet tidspunkt undervejs: det havde jeg godt tænkt på, det havde jeg på fornemmelsen eller det havde jeg overvejet at gøre! Hvorfor? Fordi vi alle i højere eller mindre grad modtager telepatiske beskeder fra vores heste. Men alt for tit får vi desværre ignoreret dem, overhørt dem eller talt os selv fra at følge op på dem. Det er et stort tab for både hestene og deres ejere.

Telepati kan ikke puttes i en boks!
Jeg oplever, at mange har fået den opfattelse af telepati, at det betyder, man sætter sig ned, stiller sin hest spørgsmål, og får svar i form af ord. Men telepati er ikke firkantet, det kan ikke puttes i en boks. Telepati tager uendeligt mange former, og kan komme til os på et utal af forskellige måder. Hvis vi tror, at en telepatisk besked kun kan komme til os med ord, mens vi stiller et spørgsmål, vil vi misse mange af de beskeder, vores heste hele tiden kommunikerer, som kommer til os på andre måder.

Folk fortæller mig: det havde jeg på fornemmelsen, det fortalte min mavefornemmelse mig, den tanke havde strejfet mig, det drømte jeg engang, dér har jeg også haft ondt i min krop eller det havde jeg også lyst til i går dag.

Dette er alt sammen forskellige måder, vores intuition prøver at fortælle os noget på. Mange af vores hests telepatiske beskeder, opfattes af vores intuition, som så ’oversætter’ det til en af vores kanaler. Det kan være en af ovenstående kanal, men der findes et utal af måder hvorpå vores intuition kan kommunikere med os. Måske kender du selv de måder, din intuition allerede kommunikerer med dig på? Tit vil en telepatisk og intuitiv besked komme pludseligt, uanmeldt, uventet eller være tilbagevendende.

Hvis vi begynder at se alle de pludselig impulser, tanker og fornemmelser som en udveksling af små subtile beskeder, som hele tiden foregår imellem os og vores heste, vil vi blive opmærksomme på, hvor mange beskeder vi allerede modtager og sender af sted dagligt.

Intuition som din vejleder
Intuition er et redskab, som vi kan træne os selv til at bruge. Det er langt fra en tankemæssig proces, og derimod et redskab, som kræver, at vi lytter ind af.

Der er meget at vinde for både heste og deres ejere, hvis vi lærer at lytte til vores intuition. Tænk hvis du turde lytte til din intuition, når du fik en dårlig fornemmelse ved at tilmelde dig et stævne, og du på den måde slap for en dårlig oplevelse. Eller når du pludselig fik ondt i foden og vidste, din hest trængte til en fridag, og på den måde slap for at din hest blev halt. Eller hvis du turde lytte til den der trang til at ride til vandet i dag, og du fik den fedeste galop langs vandkanten.

Tænk hvis du lyttede til disse beskeder, uden at tvivle på dig selv eller stille spørgsmålstegn ved de beskeder, du modtager. Uden at du lader din underviser eller dine planer distrahere dig fra den besked, du har modtaget.

Lige pludselig åbner vi op for, at vores heste kan dele deres tanker og behov med os. Der skal ikke mere til, for at åbne den første dør, til at høre hestenes telepatiske beskeder.

Hvis du vil se mere kig på mathilde-denning.dk.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce