Gæsterne elsker Krogbækgaard

Når du forlader Krogbækgaard efter et rideophold, er det vigtigste for den unge ejer, Lasse Grønberg Jensen, at du har fundet indre ro og balance ved hjælp af mange timer på hesteryg i Læsøs natur. En frisk galop på stranden ved Rønnerne afløses af den tyngde, der kommer i din krop, når du lader øjenlågene falde i. Her er der plads til, at du kan tage en lille middagslur til den monotone lyd af gumlende heste, der ligesom dig får en pause midt i en blomstrende sommereng.

Læs også: Rideturisme: Sommerferien venter lige om hjørnet 

Et sejt træk med en lykkelig udgang
Da Lasse overtog Krogbækgaard efter sin far i 2012, var det efter en barsk periode, hvor gården blev sat til salg som en konsekvens af flere år uden en sund økonomi. Derfor blev Lasse og hans far enige om, at han skulle prøve at byde på gården. Efter et halvt år, hvor der ikke kom bedre bud, fik Lasse omsider en aftale på plads med banken –  omsider kunne den unge mand fra Læsø kalde sig selv for selvstændig erhvervsdrivende. Lasse mener personligt, at der var en naturlig overgang fra at hjælpe sin far på Krogbækgaard til at stå som ejer af stedet.

Jeg fik stille og roligt et indblik i det hele, og jeg blev ikke skræmt, fordi jeg var så fast besluttet på, at det nok skulle lykkedes at gøre Krogbækgaard til en økonomisk succes på den ene eller den anden måde,”siger Lasse.

Lasse, som kun var 26 år, da han overtog Krogbækgaard, fortæller, at det har været et sejt træk at få vendt Krogbækgaard til den økonomiske succes, som stedet er i dag. Vejen til en sund forretning indebærer blandt andet, at Lasse må tænke kreativt for at tjene penge året rundt. I lavsæsonen tager den unge nordjyde nu private heste i træning, mens han i sommerhalvåret lever af at give rideturister en hel unik oplevelse i de naturskønne rammer på Krogbækgaard.

Her, nogle år efter skæringsdatoen, hvor Lasse blev erhvervsdrivende, fastholder nordjyden, at han elsker at drive Krogbækgaard. Blandt andet synes Lasse, at det er fedt, at han kan bygge den forretning op, som han drømmer om og samtidig planlægge sin egen kalender. Lasse fortæller, at han har lært det meste om rideturisme af sin far. Faderen formåede at få rigeligt med gæster til Krogbækgaard i flere årtier, men den økonomiske krise forud for ejerskiftet betød, at stedet ikke gav nok afkast, og faderen lod derfor Lasse overtage styrepinden.

Læs hele artiklen her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce