Axel vinder på et feststemt Lunden

Stemningen var helt kanon blandt publikum, da de hurtige travheste kom susende forbi opløbsstrækningen. Taktfast klappede tilskuerne sulkyerne forbi omgang efter omgang, og da det blev derbytid, var der håb at spejle i øjnene på det spillende publikum. Derbyet er forbeholdt fireårige heste og løbets distance på 3000 meter, blev kørt hurtigst af René Kjær med en glad Axel spændt for sin vogn.

Charlottenlunds travbane er 950 meter lang, og direktør for banen Michael Juul Nielsen udtaler at 95% af alt omkring arrangementets 35 løb henover tre dage forløb som det skulle. Han var lidt ærgerlig over, at vejret sluttede lidt kedeligt, og ellers var han godt tilfreds. Michael har ikke det endelige tilskuerantal klar, men hans fornemmelse siger ham, at der har været flere mennesker end tidligere og en del af dem var nye folk.

En vinder slog kolbøtter
På danskhv.dk har Henrik Dyhrberg skrevet følgende fra vindercirklen:

René Kjær var glad som en spillemand og slog kolbøtter af glæde, som han havde lovet i et svagt øjeblik. Champagnen blev behørigt delt med publikum, og han havde det bare så utroligt og virkede som om, at det var en stor forløsning af vinde derbyet.

Jeg startede i travsporten som en skaldet 16 årig knægt, og var så heldig at få god hjælp på vejen, og allerede dengang havde jeg en drøm om at vinde derbyet, og nu står jeg her i dag som derbyvinder, og det er bare fedt. Jeg er utroligt over at have fået chancen for at køre Axel, og kredsen bag hesten har gjort et fantastisk stort arbejde med Axel,” fortalte René Kjær efter løbet til Racing Live.

Axel er opdrættet af Stutteri Kinnerup og han passes til daglig af Ellen Piltoft, som træner hesten i samarbejde med Henrik Lønborg, og det er bare at gratulere alle med en prægtig vinder af Menhammer Dansk Trav Derby 2016.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce