Tid til galopderby i weekenden

Det historiske og prestigefyldte galopløb Dansk Derby løber igen af stablen for 106. år i træk den 6. – 7. august på Klampenborg Galopbane. Løbet som alle vil vinde og mange tusinde mennesker elsker at overvære – kort sagt, en sportslig folkefest.

 I år er det ikke blot en enkelt dag med fest, fascinerende heste og farverige hatte, da Dansk Derby sammen med Scandinavian Open Championship danner rammen om en enestående derbyweekend med fart, spænding og underholdning – både lørdag og søndag i alle øjenhøjder – når hestesportens formel 1 bliver samlet.

Derbyweekenden er et nyt initiativ fra Galopbanen, hvor vi samler de to største løb i Danmark. Målet er, at det skal være med til at gøre Nordens smukkeste bane til samlingspunktet for hele galopsporten i Nordeuropa,” forklarer Nicholas Cordrey, som er direktør på Klampenborg Galopbane og tidligere dobbelt derbyvinder.

En spektakulær Derbyweekend
Lørdag skydes det internationale løb Scandinavian Open Championship i gang, som er galopsportens svar på fodboldens Champions League, mens det om søndagen er tid til det prestigefyldte Dansk Derby. Her afgøres det, hvem der får en plads i historiebøgerne af de skandinaviske 3-årige fuldblodsheste, som stiller til start.

Lørdag aften står programmet på havefest med lækker mad og underholdning i topklasse. På Derbydagen er der endvidere konkurrence med temaet ”Dressed-to-Impress”, hvor der uddeles flotte præmier til den bedst klædte kvinde, mand og par. Så der er god grund til at finde den flotte hat og elegante tøj frem,” fortæller Nicholas Cordrey.

Dressed-to-impress
Udover at kunne opleve toptrænede heste i aktion og spille på høje odds, så er der også andre underholdende aktiviteter blandt andet i form af Derbyets ”Dressed-to-Impress”-konkurrence. Her uddeles flotte præmier til den bedst klædte kvinde, mand og par. Så der er god grund til at finde den flotte hat og elegante tøj frem.

Kom med til Garden Party
I forbindelse med løbsdagen den 6. august inviterer vi alle gæster til at komme til vores Garden Party fra kl. 17, hvor der vil være lækker mad, live-musik og underholdning i topklasse. Derudover vil Derbyhestene blive præsenteret for publikummet.

Madoplevelser
Når sulten og tørsten melder sig er der rig mulighed for at købe både mad og drikkevarer på galopbanen. Fra Food Corner og boder på banearealet, hvor der sælges delikat fast food til den Kongelige Restaurant, hvor der lørdag serveres a la carte med lækkert smørrebrød og om søndagen lækre platter med forskellige delikatesser.

Aktiviteter for børn i alle aldre
Udover spændende væddeløb vil der være forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Blandt aktiviteterne findes hoppeborg og ponytrækning.

Læs mere og book bord her.

Kilde: galopbanen.dk

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce