Filmskaber bekæmper mobning med sin hestehistorie

Den britiske filmskaber Meloni Poole er i øjeblikket ved at rejse funding til at lave filmen “TRiGGA,” som handler om, hvordan en ung pige ved hjælp af sin hest overvinder hårrejsende mobning i sin skoleklasse.

En historie baseret på virkelige hændelser
Filmens historie er baseret på virkelige hændelser, da Meloni Poole personligt blev udsat for voldsom mobning tilbage i 1970erne. De andre børn nægtede blandt andet at tro hende, når hun fortalte, at hun ejede en springpony, som hun red stævner på næsten hver weekend.
Meloni Poole endte med at sætte en stopper for mobberiet, da hun til den Årlige Dyredag, dukkede op på skolens legeplads på ryggen af sin springpony, den skimlede Peter. Hun satte Peter i galop og tog runde efter runde på legepladsen – efter den dag stoppede mobberiet – da de andre børn kunne se, at Meloni Poole talte sandt.

Læs også: En anti-helt og hans hest

En kulminearbejders datter 
Meloni Pooles historie er et vaskeægte “på trods eventyr,” som handler om, hvordan hun som en lille pige voksede op i den fattige ende af Ashfield, Nottinghamshire. Hendes far arbejde fuld tid og tog derudover overarbejdstimer i minen for at tjene penge nok til at støtte sin datters talent for ridebanespringning. Derfor kunne Meloni Poole skrive sin hestekammerat Peter på startlisterne til ridebanespringning næsten hver eneste weekend.

Heste giver børn mulighed for ændre vanskelige livssituationer
At omgåes heste hjælper dig til at være stærk, selvsikker og fuld af ressourcer, siger den engelske filmskaber. Derfor mener hun også, at heste har en evne til at ændre vanskelige livsituationer.

“Jeg har længe ville fortælle den her historie for at dele den positive og inspirerende idé om, at en ung pige kan overkomme mobning med hjælp fra sin hest,” siger Meloni Poole, som håber, at filmen efterlader fodspor ved at sætte fokus på de negative konsekvenser af mobning i skolen.

Melonis funding-arbejde på de sociale medier
Meloni Poole er i øjeblikket ved at rejse penge til at lave filmen, som hun håber, kan filmes i løbet af sommeren. Projektet har sin egen Facebookside, hvor du kan se mere om filmen og om Meloni Pooles arbejde for at stoppe mobning.

I videoen her på sitet, kan du få en forpremiere på filmen TRiGGA:

TRiGGA Crowdfunding video from Meloni Poole on Vimeo.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce