Det bedste til din sportshest

Konkurrencehesten stiller store krav til foderet. Sammen med træning og management er foderet en af de vigtigste faktorer, som udgør basis for den krævende præstation. Hesten skal have tilført de rigtige mængder energi, protein, samt vitaminer og mineraler, for at kunne gøre sit bedste i træningen og på stævnebanerne. HorsePro Sport er et velegnet fuldfoder, der lever op til konkurrencehestens behov.

HorsePro Sport er et fuldfoder, som er sammensat til hesten der skal yde sit bedste. Det er en müsliblanding, som har et stivelsesindhold helt nede på 13% og et sukkerindhold på 6,6%, hvilket er meget lavt for denne type foder. Energien til hestens præstation kommer i stedet fra et højt indhold af let fordøjelige fibre og olier. Kilderne til det høje fiberindhold er sojaskaller, malt piller, roefibre og lucerne. En særlig oliekilde er hørfrø, som indeholder omega 3, der blandt andet understøtter huden og er med til at give hesten en blank og skinnende pels. Proteinindholdet er højt for at sikre tilstrækkeligt med aminosyrer til at genopbygge de muskler, der nedbrydes under hestens krævende præstationer.

Fiber og olieholdigt foder er velegnet til de lange udholdende præstationer såsom trav, military og distanceløb, der sikrer hesten langvarig og vedholdende energi. Ved langvarige præstationer udtømmes musklernes indhold af glykogen. Derudover har hesten en energireserve i leveren – også i form af glykogen (ca. 3,5 kg). Glykogen som energikilde er meget begrænset i forhold til hestens fedtdepoter (ca. 40 kg), hvorfor man ønsker at hesten skal bruge af sine fedtdepoter frem for glykogendepoter. Et foder baseret på fibre og olier er derfor at foretrække til heste, der skal lave udholdende arbejde, da energien fra foderet frigives langsomt over tid og hesten udmattes derfor ikke midt i det hårdt arbejde. Her er HorsePro Sport velegnet på grund af et højt indhold af fibre og olier.

Her kan du købe HorsePro Sport

HorsePro Sport er tilsat vitaminer og mineraler så præstationshestens øgede behov er dækket ind. Det er især vigtigt at den højtydende hest er dækket ind på alle vitaminer og mineraler, da det høje ydelsesniveau sætter større krav til blandt andet muskelopbygning og funktion. Derudover er der tilsat biotin, der understøtter hornproduktionen i hoven og derved kan være med til at opbygge sunde hove.

For at give præstationshesten de bedste forudsætninger for et godt arbejde, indeholder HorsePro Sport også en unik urteblanding med 9 urter, som blandt andet indeholder mynte, timian og johannesbrød. Urterne er med til at øge hestens trivsel igennem foderet og giver desuden en god smag og duft.

Produktnyt fra HorsePro

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce